Tuotanto

EtusivuTuotanto

Joustavia ratkaisuja

Al-Men Oy on erikoistunut alumiiniprofiilien koneistustukseen, hitsaukseen sekä erilaisiin kokoonpanotöihin. Tarjoamme asiakkaillemme toimitusketjun hallinnan kokonaisuudessaan, sisältäen profiilien hankinnan ja varastoinnin. Asiakkaamme ovat teollisuuden aloilta, jotka tarvitsevat käyttöönsä kestäviä ja laadukkaita alumiinituotteita, komponentteja ja osia. Eräs merkittävä asiakasryhmä on rakennusteollisuus, joka käyttää runsaasti alumiiniprofiileja eri käyttötarkoituksiin. Al-Men Oy tunnetaan laadukkaana ja luotettavana, uusinta teknologiaa soveltavana kumppanina.

 

Korkeaa laatua ja palvelua

Nykyaikaiset, uusinta tekniikkaa edustavat koneet mahdollistavat sen, että laadusta ei tarvitse tinkiä. Tuotteiden korkea laatu tosin kuuluu lähtökohtaisesti kaikkien vakavasti otettavien yritysten toimintaan, eikö vain? Mutta tämän lisäksi pystymme tarjoamaan alumiiniprofiilien toimituksiin konseptia, joka erottaa meidän kilpailijoistamme!

 

Yrityksellämme on ISO 9001:2015 laatusertifikaatti, sekä ISO 14001:2015 ympäristösertifikaatti.

 

Asiakkainamme on hyvinkin erityyppisiä yrityksiä teollisuuden eri aloilta. Joillekin asiakkaillemme toimitamme viikon aikana tuhansia mittatilauskappaleita, sisältäen alumiiniprofiilit, maalauksen, sahauksen, koneistuksen ja kokoonpanon - jopa muutaman päivän toimitusajalla. Osaltaan tämän mahdollistaa sijaintimme alumiinipursotuslaitoksen vieressä, sekä panostuksemme innovatiivisiin ratkaisuihin mm. kuljetuksen, pakkauksen sekä tilausten käsittelyn osalta. Kokonaisuus, sekä yksityiskohtien hallinta erottaa meidät muista. Pystymme järjestämään asiakkaillemme kokonaispalvelun ja toimintakonseptin, jollaista muualta Suomesta ei ole mahdollista saada.

 

Erikoisosaamista

Olemme panostaneet tarkkuustyökaluihin ja koneisiin, sekä alumiinin käsittelyssä tarvittavaan erityisosaamiseen. Alumiiniprofiilien koneistuksessa käytössämme on nykyaikaisia 5-akselisia työstökeskuksia. Meiltä löytyy muun muassa useita Suomen pisimpiin kuuluvia alumiiniprofiilien työstökeskuksia, joilla onnistuu myös yli 15 metristen profiilien tarkka työstäminen yhdellä kiinnityksellä.

 

Usein asiakkaamme saa kauttamme koko toimitusketjun, profiilien hankinnasta ja varastoinnista aina valmiiksi tuotteiksi saakka, sisältäen myös mahdolliset pintakäsittelyt. Osaaminen näkyy tyytyväisinä asiakkaina, sekä tuotteina, joiden korkealuokkaiseen valmistukseen vain harvat pystyvät.

 

Alumiini

Alumiini materiaalina soveltuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin muun muassa sen keveyden, lujuuden ja muokattavuuden ansiosta. Alumiinin erityisominaisuuksia voidaan hyödyntää esimerkiksi pursottamalla alumiini profiileiksi, joiden avulla on mahdollista toteuttaa näyttäviä ja kestäviä rakenteita. Yrityksemme erityisosaaminen sijoittuu alumiiniprofiilien jatkojalostamiseen loppukäyttäjän tarpeita vastaaviksi tuotteiksi.