Ajankohtaista

Ajankohtaista

Uusi yli 15-metrinen työstökeskus, sekä lisää sahauskapasiteettia


13.12.2017

Al-Men Oy investoi uuteen alumiiniprofiilien CNC-työstökeskukseen, jonka työstöpituus tulee olemaan 15,5 metriä. Samassa yhteydessä hankimme myös uusinta teknologiaa sisältävän alumiinisahan.

Jo ennestään käytössämme on Suomen pisimpiin kuuluvia, noin 10 metrisiä alumiiniprofiilien CNC-työstökeskuksia. Uusi, yli 15 metrin työstöpituuden mahdollistava Emmegi Satellite XT -työstökeskus antaa mahdollisuuden työstää entistäkin pidempiä, suurempia ja monipuolisempia kappaleita. Samalla uusimmat teknologiset innovaatiot tuovat uutta tehokkuutta ja joustavuutta tuotantoomme.
Kone tulee olemaan viides 5-akselinen alumiiniprofiilien CNC-työstökeskuksemme.

 

Uusimmat investointimme työstö- ja sahauskapasiteettiin tukevat osaltaan tavoitettamme olla alumiinin jatkojalostuksen monipuolinen osaaja, ja alumiiniprofiilien koneistuksen edelläkävijä Suomessa. Nämä hankinnat vahvistavat kilpailukykyämme, ja pystymme siten luomaan kilpailuetua asiakkaillemme myös jatkossa.

Koneet toimitetaan käyttöömme keväällä 2018.

 

Uusi alumiiniprofiilien cnc-työstökeskus

 


Takaisin uutisiin

Vuosien mittaan sadat yritykset ovat luottaneet osaamiseemme alumiiniprofiilien työstössä, ja tänä aikana on syntynyt useita pitkäaikaisia asiakassuhteita. Onnistuneet projektit ja luotettava kumppanuus ovat mahdollistaneet sen, että monet asiakkaamme ovat olleet mukana matkassamme vuosi toisensa jälkeen.

ISO9001:2015

ISO14001:2015

Mainostoimisto Semio