Palvelut

Palvelut

Alumiiniprofiilit

Nostamme profiilit uudelle tasolle

Tarjoamme alumiiniprofiilien työstämiseen Suomen monipuolisimman palvelupaletin.

 

Olemme panostaneet tarkkuustyökaluihin ja koneisiin sekä alumiinin käsittelyssä tarvittavaan erityisosaamiseen. Osaamisemme näkyy tyytyväisinä asiakkaina ja tuotteina, joiden korkealuokkaiseen valmistukseen vain harvat pystyvät.

 

Toteutamme monenlaisia kokonaisuuksia. Kalustomme ei ole sidottu sen enempää sarjatuotantoon kuin yksittäisiin rakenteisiinkaan. Pienten alumiiniosien alihankinta on meille yhtä tärkeä työ kuin suuret ja näyttävät sisustamisen ja alumiinirakentamisen kokonaisuudet.

CNC-työstäminen

CNC-koneistuksessa profiiliin työstetään erilaisia koloja, reikiä, kierteitä ja muita muotoja tarpeen mukaan. Alumiiniprofiilien koneistuksessa käytössämme on viimeisintä teknologiaa edustavia 5-akselisia työstökeskuksia. Niillä voidaan työstää alumiiniprofiilit erittäin mittatarkasti, lyhyemmistä kappaleista aina yli 15-metriisin profiileihin saakka.

Hitsaus

Alumiinin hitsaus on erityistä osaamista ja taitoa vaativa työ, jolle voi olla vaikea löytää osaavaa tekijää. Al-Menilla kestävien ja siistien liitosten takana on vuosien kokemus ja kehittynyt MIG- ja TIG-kalusto. Konekantaamme kuuluu myös robottihitsaussolu, jolla onnistuu jopa useamman metrin pituisten tuotteiden hitsaaminen tehokkaasti.

Sahaus

Siisti ja mittatarkka sahausjälki vaatii oikeat laitteet sekä tekijältään ammattitaitoa niiden käyttöön. Al-Menilla on käytössään nykyaikaiset CNC-ohjatut kaksoissahat, joilla myös monimutkaisten leikkausten ja kulmien sahaus voidaan toteuttaa huolellisesti ja tarkasti.

Kokoonpano

Kokoonpanoissa teemme tarvittavat liitokset sekä muiden osien tai komponenttien asennukset alumiiniprofiilien yhteyteen. Huolellinen laadunvarmistusprosessimme takaa, että valmiit tuotteet ovat virheettömiä ja vastaavat asiakkaidemme laatuvaatimuksia.

Vuosien mittaan sadat yritykset ovat luottaneet osaamiseemme alumiiniprofiilien työstössä, ja tänä aikana on syntynyt useita pitkäaikaisia asiakassuhteita. Onnistuneet projektit ja luotettava kumppanuus ovat mahdollistaneet sen, että monet asiakkaamme ovat olleet mukana matkassamme vuosi toisensa jälkeen.

ISO9001:2015

ISO14001:2015

Mainostoimisto Semio