Ajankohtaista

Ajankohtaista

Uusi työstökeskus, Satellite XT


26.08.2015

Al-Men Oy tuo ensimmäisenä Suomeen uusinta tekniikkaa edustavan alumiiniprofiilien työstökeskuksen, Emmegi Satellite XT:n. Tämä auttaa osaltaan tavoitteessamme olla alumiiniprofiilien työstön edelläkävijä Suomessa, ja vahvistaa samalla kilpailuasemiamme.

 

Työstökone on 5-akselinen, ja työstöpituus noin 10 metriä. Kone mahdollistaa alumiiniprofiilien koneistuksen entistäkin tehokkaammin, laadukkaammin ja tarkemmin. Investointi mahdollistaa myös suurempien profiilien työstämisen, ja uusien teknisten innovaatioiden avulla onnistuu myös entistä monipuolisempien tuotteiden valmistus.

 

Kone toimitetaan käyttöömme loppuvuodesta 2015, ja tulee olemaan neljäs 5-akselinen alumiiniprofiilien koneistuskeskuksemme.

Satellite XT 


Takaisin uutisiin

Vuosien mittaan sadat yritykset ovat luottaneet osaamiseemme alumiiniprofiilien työstössä, ja tänä aikana on syntynyt useita pitkäaikaisia asiakassuhteita. Onnistuneet projektit ja luotettava kumppanuus ovat mahdollistaneet sen, että monet asiakkaamme ovat olleet mukana matkassamme vuosi toisensa jälkeen.

ISO9001:2015

ISO14001:2015

Mainostoimisto Semio