Aluminiumprofiler

Aluminiumprofiler

Hela processen under samma tak

 

Vi erbjuder våra kunder en aluminiumprofilkedja från början till slut; från produktutveckling till leverans. Oavsett om du behöver standardprofiler eller skräddarsydda lösningar har du som vår kund nytta av det allra senaste inom aluminium samt av vår effektiva logistik. 

 

Profilmodeller

Vi levererar aluminiumprofiler till många olika industrigrenar. Ibland passar det med en standardprofil som det finns gott om i världen. Men vill man ha ett riktigt bra resultat kan det behövas en skräddarsydd profil. Då hjälper vi vid behov med att planera ett eget profilverktyg.

 

Med kundspecifika profilmodeller kan vi garantera att produkten är optimal för sitt ändamål. Är det frågan om större mängder är en egen profilform också kostnadseffektiv, eftersom profilen kan planeras på ett sådant sätt att det går åt så lite material som möjligt. Samtidigt underlättas den framtida vidareförädlingen och monteringen.

 

 

Ytbehandling

Aluminiumprofiler kan vid behov ytbehandlas via vårt samarbetsnätverk. Ett av de vanligaste behandlingssätten är pulvermålning. Profilerna kan målas i precis den färg kunden vill. Vi erbjuder också andra ytbehandlingar (t.ex. anodisering), så att profilerna får lämpliga egenskaper och rätt utseende för sitt ändamål.

Produktutveckling

Vi hjälper gärna våra kunder att hitta bättre lösningar. Ibland kan redan små förändringar ge stora fördelar i funktionalitet, kostnadseffektivitet och monteringshastighet. Kontakta oss gärna redan i planeringsskedet, så kan vi tillsammans se till att slutresultatet blir optimalt.

Lagringsservice

Vid behov lagrar vi också profiler så att kunden får sina leveranser i lämpliga partier. Det här innebär också smidiga och snabba leveranser.

Genom åren har hundratals företag litat på vår kompetens. Vi har kunder bl.a. i bygg-, elektronik- och skeppsbyggnadsindustrin. Hemligheten bakom våra långvariga kundrelationer är lyckade projekt och pålitligt partnerskap.

ISO9001:2015

ISO14001:2015

Mainostoimisto Semio